Välj butik
Select store
Övriga länder
Other countries
Leveransland
Språk
Loading spinner

Kundvagn

0 SEK


FISKBENSPARKETT UTAN LIMNING, SLIPNING OCH LACKNING

Nu är det möjligt att klicka ihop en fiskbensparkett utan att behöva spika, limma, slipa och lacka. Bjelins fiskbensparkett levereras som oljad eller lackad. Klar för att läggas.

Genom att ha eliminerat många arbetskrävande steg som limning, spikning, slipning och ytbehandling kan arbetskostnaden hållas nere och ge en överkomlig totalkostnad för en fiskbensparkett.

FISKBENSPARKETT INLAGD SNABBT

Det har aldrig varit enklare att lägga en fiskbensparkett. Eller gått snabbare. Bjelins patenterade mekaniska lås på kanterna av parkettstaven gör läggningen snabb och enkel.

Bjelin Fiskbensparkett Oljad

EN FISKBENSPARKETT UTVECKLAD FÖR FLYTANDE INSTALLATION

Bjelins fiskbensparkett är utvecklad i samarbete med Välinge Innnovation, som bl.a. uppfann klickgolvet i mitten av 90-talet. Utvecklingsarbetet har varit inriktat på att skapa ett fiskbensparkett som kan läggas flytande dvs utan att behöva limmas eller spikas ner i underlaget. Samtidigt har det varit viktigt att minimera många av de problem som kan uppträda hos traditionellt lagd fiskbensparkett som t.ex. besvärande kupning och glipor mellan stavarna. Utvecklingsarbetet har resulterat i en parkettstav med en kärna av 7 lager av stabil björk med ett slitskikt av 2,7 mm ek.

Bjelin Fiskbensparkett Oljad

FISKBENSPARKETT I OLJAD EK, RUSTIK SORTERING

 

Bjelin Fiskbensparkett Oljad

FISKBENSPARKETT I OLJAD EK, JÄMN SORTERING

 

Bjelin Fiskbensparkett Vitoljad

FISKBENSPARKETT I VITOLJAD EK, RUSTIK SORTERING

 

Bjelin Fiskbensparkett Obehandlad

FISKBENSPARKETT I OBEHANDLAD EK, JÄMN SORTERING

 

Bjelin Fiskbensparkett Obehandlad

FISKBENSPARKETT I OBEHANDLAD EK, RUSTIK SORTERING