Jobb - Bjelin
Laddar kundvagn.

Öppna positioner

Full Stack Web Developer

Beskrivning

Tjänsten bär det huvudsakliga ansvaret för utvecklandet av koncernens nya konsumentinriktade webbsidor, då framförallt att ersätta koncernens webbutik för golv och möbler, i samband med de utökade produktions- och konsumentsatsningar som nu görs. Detta innefattar att ha övergripande förståelse för hela systemet från backend till frontend, och att tillsammans med projektledare se till att lämpliga teknik- och strukturval görs under systemets uppbyggnad och att systemet håller god säkerhetsnivå.

Tjänsten innefattar även att underhålla och utveckla interna webbaserade tjänster och att arbeta med integration mellan respektive e-commerce-, lager- och produktionssystem, i takt med att koncernen växer.

I våra framtida medarbetare letar vi efter engagemang, glädje i arbetet och eget driv. Du trivs som absolut bäst i en miljö med högt tempo och varierande arbetsuppgifter. Dina personliga egenskaper har stor betydelse för att vi ska trivas att jobba tillsammans långsiktigt.

Arbetsuppgifter

För att du ska tycka jobbet är roligt och givande tror vi att du känner dig hemma inom:
  • Uppsättning av molnbaserade system så som Google Cloud eller AWS.
  • Uppsättning och utveckling av frontend i ramverk så som React eller Vue, Foundation eller Bootstrap.
  • Uppsättning och utveckling av backend såsom Node.js, Nginx, Postgres, MongoDB, ElasticSearch, Docker
  • Uppsättning och utveckling av utvecklingsmiljö med unittestning, deployment, versionshantering och liknande DevOps-arbete.
  • Underhåll och successiv utfasning av legacysystem så som Apache, PHP, JQuery och MySQL.

Utbildning och erfarenhet

Vi tror att du har en högskoleutbildning inom datateknik eller informations- och kommunikations teknik, eller civilingenjörsutbildning inom motsvarande. Du har minst 1-3 års arbetslivserfarenhet av liknande arbetsuppgifter och närliggande områden, gärna inom webbutveckling. Det är meriterande om du har erfarenhet av E-commerce och DIBS betalsystem. Vidare meriterande om du arbetat med deploymentverktyg såsom Jenkins, CircleCi eller Travis samt har grundläggande erfarenhet av att jobba i MacOS och G-suite.

Egenskaper

För att lyckas i rollen ser vi att du är självgående, ansvarstagande och strukturerad. Det är viktigt att hålla sig uppdaterad på utvecklingen inom sitt expertisområde och kan dela med sig av det till andra i teamet. Eftersom vi är ett innovationsbolag ser vi gärna att du har god förmåga att anpassa dig till nya omständigheter och se nya möjligheter. Vidare har du hög integritet och tar gärna initiativ samt trivs med utmaningar.

B-körkort är inget krav men meriterande.

Den utlysta tjänsten finns på vårt huvudkontor i Viken, norr om Helsingborg.

Anställningsform

Tillsvidare med provanställning. Heltid.
Tillträde efter överenskommelse.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan via mail till [email protected] senast 2019-05-12.

Ange "Fullstack Web Developer" i ämnesraden i ditt mail. För frågor är du välkommen att kontakta IT Manager Daniel Pervan via [email protected].