,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Bjelin bjuder in till panelsamtal som ny medlem i föreningen Trästad

I Bjelins #TheFloorIsYours-anda har en högaktuell panel bjudits in till samtal just om - Att välja trä!
2022-02-04 | pressrelease

Trästad är ett forum för att öka kunskapen om träbyggande och beställarkompetensen i kommuner och regioner om att bygga i trä. Trästads medlemmar kommer både från beställarsidan i offentlig sektor och privat näringsliv men där är också leverantörer, arkitektbyråer, byggbolag med flera medlemmar. Lärosätena Linköpings universitet, Linnéuniversitetet, Luleå tekniska universitet och RISE är också medlemmar i föreningen och samverkan mellan industri och forskning står på agendan. 

– Som världsledande inom utveckling av nya innovativa trägolv ser Bjelin det som en självklarhet att vara delaktiga i arbetet för ett ökat byggande i trä. Genom Trästad når vi nya kontakter där vi kan dela erfarenheter och kunskap kopplat till det hållbara träet, säger Johan Larsson, vd Bjelin Sweden AB.

I Bjelins #TheFloorIsYours-anda har en högaktuell panel bjudits in till samtal om - Att välja trä! Panelsamtalet sänds digitalt i samband med Stockholm Design Week 2022 från Bjelins showroom i Stockholm på Sibyllegatan 38, den 10 februari klockan 12.00. Registrera er här för att få tillgång till länken till panelsamtalet. 

Jessica Becker är en av experterna i panelen. Hon driver föreningen Trästad och arbetar med industriellt träbyggande inom industrin med prefabricerade trähus och som arkitekt och har hon ritat både små och stora trähus. 

-Jag ser fram emot att delta i Bjelins samtal under Stockholm Design Week. Det är ett spännande och viktigt ämne, hur trä har en positiv inverkan på människan även i vår innemiljö. Det är ett material som har fått ett ökat intresse och fokus inte minst på grund av klimat- och hållbarhetsfrågan men det finns så många andra fördelar, säger Jessica Becker. Det känns riktigt roligt att få välkomna Bjelin som nya medlemmar i Trästad med deras stora intresse av att driva den hållbara utvecklingen framåt och dela med sig av sin kunskap kring innovativa trägolv.

Att välja trä! Medverkande i panelen:

Jessica Becker, verksamhetsansvarig på Trästad, arkitekt SAR/MSA.

Anders Carlsson, Teknik & FoU chef på Derome.

Carl Bäckstrand, Vice vd, White Arkitekter.

Mikael Salo, hållbarhetsexpert på Di Gruppen.

Nicholas Ymén, materialrådgivare projekt på Bjelin.

Introduktion av Johan Larsson, vd på Bjelin. 

Presskontakt

Ellinor Persson

Ellinor Persson

Head of Marketing

Fler nyheter