,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Bjelin förstärker organisationen och rekryterar försäljningschef

Nikola Sunjic, nordisk Sälj- & Marknadsdirektör Bjelin
2022-10-18 | pressrelease

Golvföretaget Bjelin skalar upp närvaron i norden och rekryterar ny sälj- & marknadschef för den nordiska marknaden, Nikola Sunjic.

Det expansiva golvföretaget med produktion i skånska Viken samt nytt huvudkontor och hypermodernt logistikcenter i Helsingborg fortsätter att växa. I linje med tillväxtplanerna bygger företagsgruppen världens största trägolvsfabrik i Kroatien och en internationell försäljningsorganisation håller på att formas.

Nyrekryterade Nikola Sunjic kommer närmast från posten som nordisk försäljningschef på nVent. Nikola har gedigen yrkeserfarenhet från industrin och stor vana och erfarenhet från att leda försäljningsorganisationer och tidigare ansvar för exportmarknader.

– Jag ser verkligen fram emot att arbeta med Bjelins hållbara trägolv samt att fortsätta arbetet med att stärka Bjelins varumärke och försäljning i norden. Bjelins moderna produkter och miljövänliga tillverkningsmetoder har tagits emot väl av golvmarknaden med kunder som ställer höga krav på både utseende, kvalitet och hållbarhet, säger Nikola Sunjic som är sälj- & marknadsdirektör på Bjelin.

Framgångarna för Bjelin bygger främst på innovativ grön golvteknologi som härdat trä, en teknologi kallad Woodura® som utvecklats av Bjelins systerföretag Välinge Innovation. De härdade trägolven klarar mycket hårda påfrestningar och har den senaste klickgolvsteknologin som gör golven både fukttåliga och lätta att installera.

Läs mer om Bjelins innovativa golv här www.bjelin.se

Presskontakt

Tomas Klinta

Tomas Klinta

Art/Creative Director

Fler nyheter