,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Bjelin härdade trägolv vinner pris för ’Best Overall Product’ på TISE 2023

2023-02-09 | pressrelease

Bjelin härdade trägolv har vunnit pris för det kommersiella klass 33 golvet vid The International Surface Event (TISE) 2023. Med de innovativa teknologierna 5G® Dry™ och Woodura® från Välinge Innovation belönades den hållbara, kommersiella serien av härdat trä som bästa ’Overall Product’.

"Kvalitet är nyckeln för Bjelin härdade trägolv då vi kombinerar en hög standard av trägolvprodukter med avancerad teknologi", sa Zach Adams, General Manager för Välinge Nordamerika. "Det är därför en ära att vi har uppmärksammats med detta prestigefyllda pris."

"Best of Awards" hålls årligen på den välkända TISE mässan i Las Vegas, där både deltagare och representanter från branschen röstar fram de bästa produkterna.

Kommersiella områden har unika krav och traditionellt sett har det varit en fråga om form snarare än funktion – men inte nu längre. Serien Härdat trä Klass 33 från Bjelin är ett bevis på att ett vackert, äkta trägolv kan passa perfekt även för ett hårt trafikerat område. Med den avancerade tekniken från Välinge Innovation är det nu möjligt att få det perfekta golvet till ditt företag, oavsett om det är ett hotell, restaurang, café eller butik, utan att behöva kompromissa.

"Vår patenterade teknik är fördelaktig för alla golv. Du kan nu få en träprodukt med en betydligt högre nivå av vattentäthet. 5G Dry är ett helt läckagesäkert golvlåsningssystem och Woodura-tekniken skapar en mer vattentålig yta. Denna metod gör också träpanelerna betydligt starkare, mer rep- och slagtåliga och mer hållbara än något traditionellt alternativ. Det betyder att du får ett golv av högsta kvalitet som, även när det placeras i ett kommersiellt område, kommer att ha lågt underhåll och vara bekymmersfritt”, sa Per Nygren, Executive Vice President, Välinge Innovation.

Presskontakt

Ellinor Persson

Ellinor Persson

Head of Marketing

Fler nyheter