Fria provbitar - Bjelin
Laddar kundvagn.

Fria provbitar

Tre kostnadsfria provbitar av våra golv

Vi skickar kostnadsfritt upp till tre provbitar per hushåll av våra golv. Lägg provbitarna i din kundvagn och gå till kassan som vanligt, men du behöver inte betala något! Vi skickar inte ut fler än tre provbitar kostnadsfritt. Provbitarna skickas spårbart till ditt närmsta ombud.

Skickas med Schenker
Provbitarna skickas normalt från oss inom 1 - 3 vardagar, med leverans till ditt närmsta ombud för Schenker.

Naturliga variationer
Provbitarna är ca 20 x 30 cm och är framförallt avsedda för att ge en uppfattning om golvets kvalitet, struktur, glans, låsfunktion och tillverkning. Livligheten, dvs variationer i färg och ådring i golvets olika delar syns bäst på bilderna här på hemsidan eller i vårt showroom - Välkommen att boka tid via vår kundtjänst!

Trägolv är vackra på grund av sina naturliga variationer i ådring och färg. Tänk därför på att det kan finnas skillnader mellan provbiten som du får hem och det golv som du beställer eftersom provet endast är ett utsnitt av den större golvytan.

Om du har svårt att bestämma dig är du Varmt Välkommen att kontakta vår kundtjänst (epost: [email protected] eller per telefon: 020-51 50 10), så hjälper vi dig i din beslutsprocess. Skulle du ändå vilja ha fler än tre provbitar tillkommer fraktkostnad per varje set om 3 utöver de fria proverna.