,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Leverans

Bjelin levererar golv till hela Sverige och EU. Fraktkostnaden för leveranser inom Sverige beräknas och visas i webbshoppens kassa. 

Vid leveranser till länder utanför EU kan det tillkomma tullavgifter och skatter. Dessa kostnader beräknas inte i kassan och mottagaren ansvarar själv för betalningen. Kontakta mottagarlandets tullmyndighet för exakta uppgifter.

49 kr i expeditionsavgift tillkommer om du som privatperson handlar mot faktura.

Vi anlitar speditör för direktutkörning. Leveransen görs till din trottoar/tomt. Chaufförerna bär inte in varorna i huset. Var beredd att hjälpa till att lasta av varorna från lastbilen.

Varor som finns på vårt eller tillverkarens lager får du hemlevererat inom 1 - 7 arbetsdagar. Order mottagna före klockan 12.00 under en arbetsdag avseende varor som finns på vårt lager skickar vi normalt samma dag. Därefter tar frakten mellan 1 - 5 arbetsdagar beroende på var i landet du bor. Speditören kontaktar dig innan leverans och du erbjuds då möjlighet att välja det utkörningstillfälle som passar dig bäst.

Vi gör allt för att expediera din order så snabbt som möjligt. Ibland kan det ändå bli förseningar av olika slag. Detta meddelas då via e-post.

Mer information hittar du i våra köpvillkor.