,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Bjelin utvecklar och tillverkar en bred produktportfölj av innovativa golv i trä och nya material. Utvecklingen görs tillsammans med systerbolaget Välinge Innovation AB, mest känt som uppfinnare av klickgolvet. Tillverkningen sker i egna fabriker i Sverige och i norra Kroatien. 

Breda plankgolv i Härdat trä

Ett innovativt trägolv med en genuin träkänsla som är många gånger starkare och som utnyttjar förnyelsebara råvaror optimalt.

Golven finns i bredder upp till 27 cm, vilket är helt unikt. Även längden är väl tilltagen, drygt 2,3 meter. Upptäck ett fantastiskt sortiment av härdade trägolv i alla färger och stilar - från lugnt och elegant till livfullt och rustikt.

Vackra och lättlagda parkettgolv

Bjelins sågverk ligger mitt i de världsberömda Slavonska skogarna i norra Kroatien, kända för sin höga kvalitet på ek. Den höga ekkvalitén tillåter plankbredder upp till 20 cm och kan fås i sorteringar från nästan ingen kvist till livfulla rustika plank.

Längs den Kroatiska kusten finns över 1100 små och stora öar och Bjelins parkettgolv har fått namn efter några av dessa öar.

Klickbar fiskbensparkett

Det har aldrig varit enklare att lägga en fiskbensparkett. Eller gått snabbare. Bjelins patenterade klicklås på parkettstaven gör golvläggningen snabb och enkel.

Klickgolv för perfekt resultat
Låssystemet 5G gör det lättare än någonsin att klicka ihop ett golv. Lägg det själv eller minimera projekttiden. Installeras fritt, flytande ovanpå undergolvet utan att spikas eller limmas fast.

Keramisk Komposit

Varmt som trä och tåligare än klinkers!

Keramisk komposit är ett extremt slitstarkt och hållbart golv där ytan består av en härdad pulvermix, bestående av träfiber, bindemedel, keramiska partiklar och färgpigment. Ytan har pressats under hårt tryck med speciella tryckplåtar. Resultatet är ett golv med keramiska egenskaper som håller sig vackert länge.

Kompositgolv från Bjelin finns i många utseenden, med allt från realistiska stenmönster till mer kreativa designer.

Populära produkter

Woodura Planks STENINGE 3.0 M

Woodura Planks LARVIK 3.0 XL

Woodura Planks LUGNET 3.0 XXL

Fiskbensparkett LYCKSELE