,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Klickbar fiskbensparkett

Nu är det möjligt att klicka ihop ett fiskbensgolv utan att behöva spika, limma, slipa och lacka. Bjelins fiskbensparkett levereras ytbehandlad. Klar för att läggas.

Genom att ha eliminerat många arbetskrävande steg som limning, spikning, slipning och ytbehandling kan arbetskostnaden hållas nere och ge en överkomlig totalkostnad för en fiskbensparkett.

Träkänsla i alla stilar

Naturens variationsrikedom ger oändliga möjligheter att skapa vackra golv. Upptäck ett fantastiskt sortiment av trägolv i alla färger och stilar - från lugnt och elegant till livfullt och rustikt.

Bjelins golv i fiskbensmönster finns både i traditionellt utseende som fiskbensparkett och i ett modernt större format i härdat trä.
Våra golv i fiskbensmönster finns i flera stilar med olika sorteringar och ytbehandlingar.

Bekymmersfri installation

Att installera ett fiskbensgolv har länge varit ett väldigt avancerat och tidsödande hantverk. Med Bjelins klicklås för små stavar är installation av fiskbensgolv lättare än någonsin.

Klickgolv för perfekt resultat
Låssystemet 5G gör det lättare än någonsin att klicka ihop ett golv. Lägg det själv eller minimera projekttiden. Installeras fritt, flytande ovanpå undergolvet utan att spikas eller limmas fast.

En fiskbensparkett utvecklad för flytande installation

Bjelins fiskbensparkett är utvecklad i samarbete med Välinge Innnovation, som bl.a. uppfann klickgolvet i mitten av 90-talet. Utvecklingsarbetet har varit inriktat på att skapa ett fiskbensparkett som kan läggas flytande dvs utan att behöva limmas eller spikas ner i underlaget. Samtidigt har det varit viktigt att minimera många av de problem som kan uppträda hos traditionellt lagd fiskbensparkett som t.ex. besvärande kupning och glipor mellan stavarna.

Utvalda fiskbensgolv

Fiskbensparkett SIGTUNA

Fiskbensparkett FALUN

Fiskbensparkett BODEN

Fiskbensparkett LYCKSELE