,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Klickbar fiskbensparkett

Nu är det möjligt att klicka ihop ett fiskbensgolv utan att behöva spika, limma, slipa och lacka. Bjelins fiskbensparkett och härdat fiskbensgolv levereras ytbehandlad. Klar för att läggas.

Genom att ha eliminerat många arbetskrävande steg som limning, spikning, slipning och ytbehandling kan arbetskostnaden hållas nere och ge en överkomlig totalkostnad för ett fiskbensparkett.

Träkänsla i alla stilar

Naturens variationsrikedom ger oändliga möjligheter att skapa vackra golv. Upptäck ett fantastiskt sortiment av trägolv i alla färger och stilar - från lugnt och elegant till livfullt och rustikt.

Bjelins golv i fiskbensmönster finns både i traditionellt utseende som fiskbensparkett och i ett modernt större format i härdat trä.
Våra golv i fiskbensmönster finns i flera stilar med olika sorteringar och ytbehandlingar.

Fiskbensgolv i många material och storlekar

Förutom en klickbar fiskbensparkett i ett klassiskt format har nu även Bjelin introducerat härdade trägolv i fiskbensmönster. Stavarna kommer i ett större storlek och i ett mer slagtåligt material, och ger en stilren och modern känsla till rummet. Perfekt till större och mer trafikerade ytor.

För att tillverka härdade trägolv använder vi en unik produktionsteknik för att använda hela trädet som råvara, vilket ger tio gånger fler ytskikt jämfört mot ett traditionellt parkettgolv. Detta innebär att färre träd kan tas ut från skogen och du får ett miljövänligt och slitstarkt trägolv med en fantastisk träkänsla!

 

Bekymmersfri installation

Att installera ett fiskbensgolv har länge varit ett väldigt avancerat och tidsödande hantverk. Med Bjelins klicklås för små stavar är installation av fiskbensgolv lättare än någonsin.

Klickgolv för perfekt resultat
Låssystemet 5G gör det lättare än någonsin att klicka ihop ett golv. Lägg det själv eller minimera projekttiden. Installeras fritt, flytande ovanpå undergolvet utan att spikas eller limmas fast.

En fiskbensparkett utvecklad för flytande installation

Bjelins fiskbensparkett är utvecklad i samarbete med Välinge Innnovation, som bl.a. uppfann klickgolvet i mitten av 90-talet. Utvecklingsarbetet har varit inriktat på att skapa ett fiskbensparkett som kan läggas flytande dvs utan att behöva limmas eller spikas ner i underlaget. Samtidigt har det varit viktigt att minimera många av de problem som kan uppträda hos traditionellt lagd fiskbensparkett som t.ex. besvärande kupning och glipor mellan stavarna.

Utvalda fiskbensgolv

Fiskbensparkett FALUN

Fiskbensparkett LYCKSELE

Fiskbensparkett BODEN

Fiskbensparkett SIGTUNA