,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Fria provbitar

Tre kostnadsfria provbitar

Vi skickar kostnadsfritt ut upp till tre provbitar, i en och samma sändning, per hushåll av våra golv. Lägg provbitarna i din kundvagn och gå till kassan som vanligt, men du behöver inte betala något! Vi skickar inte ut fler än tre provbitar kostnadsfritt. Provbitarna skickas spårbart till ditt närmsta ombud.

Skickas med Schenker
Provbitarna skickas normalt inom 1 - 3 vardagar, med leverans till ditt närmsta ombud för Schenker.

Naturliga variationer
Provbitarna är ca 20 x 30 cm och är framförallt avsedda för att ge en uppfattning om golvets kvalitet, struktur, glans, låsfunktion och tillverkning. Livligheten, dvs variationer i färg och ådring i golvets olika delar syns bäst på bilderna här på hemsidan eller i våra showroom - Välkommen att boka tid via vår kundtjänst!

Trägolv är vackra på grund av sina naturliga variationer i ådring och färg. Tänk därför på att det kan finnas skillnader mellan provbiten och det golv som du beställer eftersom provbiten endast visar en del av en planka i den större golvytan.

Om du har svårt att bestämma dig är du välkommen att kontakta vår kundtjänst (e-post: [email protected] telefon: 020-51 50 10) så hjälper vi dig i beslutsprocessen. 

Skulle du ändå vilja ha fler än tre provbitar tillkommer fraktkostnad per varje nytt set om upp till 3 prover utöver de fria proverna.