,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Att bygga ett skandinaviskt drömhus

Influencerparet Jens Byggmark och Michaela Delér skapade sitt drömhus i förorten Nacka utanför Stockholm. Mot bakgrund av ett pittoreskt landskap representerar deras nybyggda hus modern elegans och tidlös design.

För Jens och Michaela var valet av Bjelin-golv ett beslut som styrdes av både praktiska och estetiska skäl. "Vi var främst ute efter breda plankor och ett golv som inte var för känsligt", berättar de. "När vi fick höra talas om Bjelin blev det ett enkelt val."

Utforska olika golvalternativ

Paret blev nyfikna på konceptet med härdade trägolv och började göra efterforskningar och besökte Stockholms showroom flera gånger. Deras resa ledde dem till det fängslande SKARSHULT-golvet i nyansen Misty White.

"Vi funderade först på ett mycket mörkare golv, men Misty White fångade genast våra hjärtan."
Jens Byggmark and Michaela Delér

När det gäller deras övergripande inredningsstil beskriver paret den som minimalistisk skandinavisk med varma toner i hela huset. "Golvet kompletterar vår stil perfekt och fungerar som ett nyckelelement för att definiera vår smak", förklarar de.

De tycker att golvet har gett deras nya hem en känsla av lugn och elegans. "De breda XXL-plankorna utstrålar en lugn och harmonisk atmosfär och tillför en känsla av lyx - precis vad vi letade efter."

Enkel installation och miljövänliga aspekter

Enligt paret var installationsprocessen smidig, och golvlåssystemet 5G Dry gav extra bekvämlighet och sinnesro. "Vi var medvetna om de vattentäta fogarna, och det stärkte definitivt vårt självförtroende", säger de.

Hållbarhet var viktigt under hela byggprocessen, vilket gjorde Bjelins golv till ett självklart val för Jens och Michaela: "Hållbarhet har varit en vägledande princip från början, så valet av Bjelin var en naturlig förlängning av detta."

Golvets yta av hårdvaxolja tillför värme och ger en rik träkänsla, och är inbjudande för bara fötter. "Det är en fröjd att gå på golvet - det känns mjukt och lent."

"Om vi skulle flytta, skulle vi välja samma golv igen till vårt nästa ställe!"

När Jens och Michaela kommenterar det övergripande resultatet uttrycker de en överväldigande tillfredsställelse. "Hållbarheten, estetiken och miljövänligheten gör det här golvet till det perfekta valet. Sedan vi flyttade in har vi otaliga gånger upprepat att vi gjorde rätt val med golvet. Det representerar verkligen vårt hem."

Relaterade produkter

Woodura Planks VEJBY 3.0 XXL

Woodura Planks SKARSHULT 3.0 XXL

Woodura Planks SKARSHULT 3.0 XL

Woodura Planks VEJBY 3.0 XL