,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Att lyfta hemmets skönhet och komfort

Konstnären Viktoria Qvarforth installerade GRYBY 3.0 XXL-golv i sitt nybyggda hem i södra Sverige. Målet var att skapa en miljö som blandar elegans med praktiska egenskaper.

År 2021 stod huset - som byggts genom Fiskarhedenvillan - klart och då hade Viktoria och hennes man redan valt golv. "Det måste vara slitstarkt med en hund som springer runt", säger hon. "Och vi ville ha samma golv i hela huset för att få en enhetlig look och slippa trösklar."

"Redan när vi designade huset var golvet en avgörande faktor."

Viktoria är känd för sin känsla för inredningsdesign och betonar att GRYBY 3.0 XXL passar in i deras inredning. "Det här golvet kompletterar vår inredning perfekt", säger hon. "De svalare tonerna passar bra ihop med våra neutrala färger." För Viktoria är det också viktigt att balansera de neutrala möblerna med färgstarka inslag som textilier, växter och andra dekorationer.

En välkomnande atmosfär

Viktoria sammanfattar sin stil som "modern enkelhet med extra värme". Denna beskrivning fångar hennes designfilosofi perfekt, då hon prioriterar rena linjer, funktionella utrymmen och en mysig atmosfär. Därför valde hon en slät och harmonisk Select-sortering för att undvika alltför många synliga kvistar i träet.

Färgen Earth Grey speglar också strävan efter att skapa ett välkomnande hem och samtidigt behålla en modern estetik. "Vi valde färgen för att vi ville ha ett neutralt golv som gav värme till rummet."

Att välja ett härdat trägolv var ett naturligt val för familjen Qvarforth, som har använt det i hela sitt hem utom i våtutrymmen. "Det binder samman alla rum på ett sömlöst sätt", förklarar Viktoria. "Vi har en öppen planlösning och Woodura Planks 3.0-golvet förbättrar flödet mellan rummen."

"Vi är nöjda med den mattlackade ytan, som har visat sig vara hållbar och lätt att underhålla."

Paret Qvarforth föredrog de stora XXL-plankorna och förklarar: "Vi drogs till de bredaste plankorna på grund av deras tidlösa och sofistikerade estetik." När Viktoria ska sammanfatta sitt nya hem med ett enda ord svarar hon omedelbart "värme".

Relaterade produkter

Woodura Planks GRYBY 3.0 L

Woodura Planks GRYBY 3.0 XL

Woodura Planks GRYBY 3.0 XXL