,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Gammalt möter nytt

Mixen av en modern klickbar fiskbensparkett i ett klassiskt golvmönster, tillverkad med den absolut senaste golvtekniken inlagd i en fastighet med byggåret 1896 gör lägenheten tidlös.

Att mixa sin inredning med nya och gamla inredningsdetaljer gör att miljön känns naturlig. Att dessutom få in föremål som kanske funnits länge i släkten och som har en historia att berätta gör att hemmet känns personligt. I Norge finns denna vackra lägenhet där man anammat just detta.

Att blanda moderna möbler och material med gamla och matcha vågade färgsättningar med klassiska takstuckaturer ger ett spännande resultat i detta hem. Att den gamla vackra kakelugnen står sida vid sida en en ny modern öppen spis är också en häftig detalj. På golvet ligger Bjelins klickbara vitoljade fiskbensparket i en rustik sortering. Ekgolvet passar fantastiskt bra i lägenhetens alla rum och matchar också kökets stenskivor på ett mycket smakfullt sätt. Valet av en vitpigmenterad parkett gör också att lägenheten känns ljus och luftig.

Ekgolvet passar fantastiskt bra i lägenhetens alla rum och matchar också kökets stenskivor på ett mycket smakfullt sätt.