,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Golvrytmer i PopRox Dance Studio

PopRox Dance Studio har öppnat sin nya pulserande Capitol Hill-lokal i Seattle med över 200 kvm GULLARP 3.0 XL-golv. De ska även installera ytterligare 60 kvm i en studio i University District.

PopRox grundades 2018 av Cathy Barnett och Kinsey Flores och föddes ur en vision om inkludering och acceptans. "Vi ville skapa en plats där dans var för alla", förklarar de, "oavsett ålder, kroppstyp, kön, förmåga eller bakgrund." Detta genomsyrar varje del av PopRox, från mångfalden av klasser till den välkomnande atmosfären.

Byggd för att hålla, redo att dansa

Med 300 dansare som deltar i lektioner varje vecka i den färgstarka Capitol Hill-studion var valet av slitstarka Woodura Planks 3.0 i ask ett naturligt val. "Vi behövde ett golv som kunde stå emot det mesta och som dessutom var lätt att rengöra efter en 16 timmar lång dag med danslektioner."

PopRox är dock mer än bara en dansstudio; det är ett levande centrum för gemenskap. Grundarna har utformat studions estetik för att skapa en känsla av tillhörighet. "Vi ville inte vara en skrämmande dansstudio. När man kliver in i PopRox möts man av livfulla färger, djärva konstverk och ikoner från popkulturen."

"När kunderna kommer in här känner de att de vill stanna en stund för att umgås, skapa tillsammans och knyta livslånga band."

Golvade av omvandlingen

Med två dansgolv i den nyligen öppnade Capitol Hill-anläggningen, samt en privat studio och loungeområde, kan både intima sammankomster och större evenemang enkelt arrangeras. Studion i University District erbjuder en mer intim miljö.

Så vad tycker dom om golvet nu när det är installerat? "Vi har blivit helt överväldigade av hur robusta våra vackra nya golv är. De är otroligt slitstarka och det är så lätt att ta bort märken från skor. Det har varit en lättnad att äntligen inte behöva oroa sig för att vårt golv ska skadas eller se slitet ut."

"Golven används av hundratals personer som snurrar, hoppar, breakdansar och till och med går i högklackat på dem."

Cathy och Kinsey är PopRox ett passionsprojekt. "Vi ville skapa en minnesvärd och trendig inredning som genast får människor att känna sig glada när de kommer in i lokalen." De har verkligen lyckats.

Relaterade produkter

Woodura Planks GULLARP 3.0 XL

Woodura Planks GULLARP 3.0 XXL