,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Kungligt läge på första parkett

Vad vore väl en bal på slottet utan en snygg och praktisk fiskbensparkett att valsa runt på?

Torreby slott i Munkedal uppfördes 1887 av godsherren Nils Georg Sörensen. Det byggdes som ett sommarpalats i romantisk nygotisk stil och både slottet och parken runtomkring utformades efter engelska dåtida ideal. Storheter som Greta Garbo och flera av Monacos prinsar dansade i slottet på sin tid. 

Nyligen gjordes en större renovering av slottet med målet att göra Torreby slott till en verksamhet med konferenser, bröllop och events. Självklart med den kringliggande golfbanan som en viktig del av verksamheten.

För att slottssalarna skulle bibehålla sin pampiga stil men ändå uppdatera dem för att bli ett slott i tiden, installerades en mörk fiskbensparkett från Bjelin med det modernaste klicklåset på marknaden. Med det nya golvet behöver man varken oroa sig för knarr eller att springor mellan parkettstavarna uppstår, viket ofta är fallet med en traditionellt installerad parkett. Den nya och vackra fiskbensparketten från Bjelin inbjuder nu upp till dans många år framöver!

På bilden: Fiskbensparkett SANDVIKEN

Med det nya golvet behöver man varken oroa sig för knarr eller att springor mellan parkettstavarna uppstår, viket ofta är fallet med en traditionellt installerad parkett.