,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Ett elegant golv för en premiumupplevelse på Lakritsfabriken

När Lakristfabriken öppnade sin nya butik på Väla i Helsingborg så fanns Bjelins härdade trägolv LOSHULT med i den stilrena designen.

”Vi ville jobba med ett lokalt företag och tillsammans med inredningsarkitekten skapade vi ett koncept,” sa Lakritsfabrikens ägare, Martin Jörgensen. "Huvudfokus var att ha ett attraktivt och hållbart golv som skulle passa en offentlig miljö."

Inredningsdesigner på Kantikant, Camilla Fritz Grundelius sa: ”Vår uppgift var att skapa en premiumupplevelse och att golvet skulle vara i harmoni med interiörerna. Vi valde sorteringen Select för att inte ha för många kvistar i träet och, tillsammans med den ljusa Misty White-färgen, skapade vi en stilren canvas. De extra stora XXL-plankorna bidrog till den exklusiva känslan vi ville uppnå.”

”Att välja ett härdat golv var dels av hållbara skäl, dels på grund av tåligheten. Vi behövde ett golv som klarade tung trafik. Och vi är supernöjda med resultatet. Vi får mycket beröm från kunderna,” tillade Martin Jörgensen.

Lakritsfabriken – är ett premiumvarumärke som tillverkar svart lakrits. Företaget lanserades 2011 och är mycket uppskattat, samt har vunnit en rad priser för sina produkter. Butiken på Väla öppnade 2022.

Relaterade produkter

Woodura Planks LOSHULT 3.0 XXL