,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

En omvälvande matupplevelse i Frankrike

Les Loges du Léman, en vacker semesteranläggning i Pays de Gex-regionen i Frankrike, har nyligen förbättrat atmosfären i sin matsal genom att genomgå en renovering. Genom partnern Pia Gazil Peintures levererade Bjelin 200 kvm av det härdade trägolvet HASSLARP 3.0 XL.

Les Loges du Léman ligger inbäddat i det hisnande bergslandskapet mellan Frankrike och Schweiz och har här skapat en inbjudande atmosfär. Restaurangen är mysig och varm och erbjuder generösa och goda smaker med autentiska rätter gjorda på kvalitetsprodukter.

"När vi skulle renovera matsalen i vår restaurang letade vi efter ett trägolv som skulle ge värme och komfort till våra gäster", säger Mickaël Hospital, chef för Les Loges du Léman. "Valet av trä var självklart på grund av vårt läge framför Mont Blanc."

Det skandinaviskt inspirerade härdade trägolvet i färgen Misty White har en Nature-sortering, vilket ger några synliga kvistar och färgvariationer i träet. Det ljusa, fräscha utseendet på det sågade virket passar perfekt för platsen. När det gäller ytbehandlingen har 3.0-serien den tåligaste mattlacken från Bjelin hittills.

"Vi behövde ett pålitligt och hållbart golv som kunde stå emot tung trafik", säger Mickaël Hospital. "Bjelin-produkten uppfyllde alla tekniska kriterier, och tillverkarens miljötänkande stämde också överens med vårt eget varumärke och bilden av vår region."

Valet av golvet HASSLARP 3.0 XL berodde på dess design, estetik och framför allt - det stora formatet. Det noggrant utvalda golvalternativet fångar essensen perfekt i hotellets matsal och utstrålar elegans, chic och mysighet.

"Jag är mycket nöjd med den här produkten, som är suverän", säger Mickaël Hospital. "Särskilt eftersom jag har bott i Finland med min fru i två år och vi är vana vid golv av den här kvaliteten."

Besökare frågar ofta om Bjelin-golvet, ett bevis på dess bidrag till att skapa en minnesvärd matupplevelse.

Les Loges du Léman är en resort som ligger i Gex i Frankrike, mellan en sjö och bergen, nära Genève. Les Loges du Léman erbjuder hotellrum, en unik matupplevelse, ett spa och ett gym samt möjligheter till vandring och vintersport.

Relaterade produkter

Woodura Planks HASSLARP 3.0 L

Woodura Planks HASSLARP 3.0 XL

Woodura Planks HASSLARP 3.0 XXL