,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Skandinavisk elegans i London

Svenska Sandra och hennes familj, som är bosatta i London, genomförde en smakfull renovering med 90 kvm VEJBY 3.0 XL-golv. Förvandlingen av deras hem förstärkte deras kärlek till skandinavisk design.

Med tre barn i skolåldern och ett radhus från 1929 var renoveringen en spännande utmaning för familjen. Golvet valdes sent i processen efter att byggplanerna hade tagit form och väggfärgerna redan hade bestämts.

"Vi visste att vi ville ha trägolv, och först drogs vi till Bjelins klickbara fiskbensparkett", förklarar Sandra. Detta ledde dem till Bjelins hemsida, men ett besök i Bjelins showroom i Helsingborg och V4:s showroom i Woking, England, gjorde att de fick upp ögonen för Woodura Planks 3.0.

"Vi gillade det breda formatet på det härdade trägolvet Woodura Planks 3.0."

Estetik och funktionalitet i fokus

För familjen var estetiken viktigast. Efter det, var den enkla installationen och hållbarheten avgörande faktorer. "Min man installerade golvet själv, med hjälp av en vän som är snickare, och de tyckte att det var lätt att lägga", säger Sandra. "Det var bara husets ålder, med få raka linjer, som innebar en del utmaningar."

Trots den skandinaviska bakgrunden så har fem år i Storbritannien gjort att familjen anpassat sin inredningsstil till Londons unika charm. "Vi lutar oss mot en ljus och skandinavisk stil men har behållit engelska detaljer som passar husets stil", säger Sandra. VEJBY 3.0 XL i färgen Misty White erbjöd den perfekta kombinationen av ljust trä och praktiskt underhåll, vilket kompletterade deras önskan om en ljus och luftig interiör.

"Fotavtryck kan synas på vissa golv, men inte på den borstade ytan."

När Sandra ombeds sammanfatta deras nya golv svarar hon genast: "Varmt". Hon tycker att den ljusa, borstade ytan är vacker samtidigt som den är bekväm att gå på, vilket ger hemmet en välkomnande atmosfär. Med en lyckad kombination av estetik och praktisk användning spelar golvet en viktig roll i deras hem.

 

Golvmaterialet levererades av Bjelins partner V4 .

Relaterade produkter

Woodura Planks VEJBY 3.0 XXL

Woodura Planks VEJBY 3.0 XL