,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Hur gör jag en retur?

Hur gör jag en retur?

Du kan anmäla en retur direkt genom vårt returformulär eller kontakta oss via e-post.

Meddelande om retur skall innehålla följande information:

  • Ordernummer/Följesedelsnummer/Fakturanummer
  • Artikelnummer på de produkter som returneras samt antal av respektive artikel som returneras
  • Orsak till retur
  • Uppge hur godset är förpackat och emballerat. Vi rekommenderar att godset returneras på originalpall och emballerat på ett ändamålsenligt sätt. 

Informationen behövs av administrativa skäl.

Innan du returnerar varan ska du invänta information om returordernummer från kundtjänst.

Returadress: 
Bjelin Sweden AB
Kanongatan 86
254 67 Helsingborg
Sweden

Den returnerade produkten skall vara i oanvänt (oöppnad) och oskadat skick och ingå i ordinarie sortiment. Detta gäller ej om produkten förstörts eller förändrats till följd av omständighet som ej kan hänföras till kunden.

Återbetalning för en godkänd retur görs inom 5-10 arbetsdagar om köpet är betalt med kort. Om köpet är betalt mot faktura lämnas uppdraget för återbetalning till Resurs Bank. Vid förskottsbetalning till Bjelin genomförs återbetalningen enligt överenskommelse med Dig som kund. 

Retur via eget fraktsätt

Uppge erhållet returordernummer som referens vid bokning av upphämtning eller inlämning av returen till speditören. Returordernummer erhålles via vår kundtjänst.

Du hittar mer information i våra Köpvillkor


Observera! Vid retur via eget fraktsätt ansvarar Du som kund för att returen sker direkt till vårt lager. Returen skall skickas som företagspaket och inte till ombud, terminal eller dylikt. Bjelin ansvarar ej för uthämtning av returer som ej görs direkt till Bjelins lager och ersätter ej eventuella omkostnader som uppkommer till följd av en felaktig returleverans.

Etiketter: