,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Contrast collection

En ny serie som väcker uppmärksamhet

Genom en sammansmältning av teknik och tidlöst hantverk hyllar vår noggrant utvalda Contrast Collection de distinkta egenskaperna hos den berömda Spačva-eken. Vi har banat väg för en banbrytande metod för att sömlöst integrera kontrasterande pigment i ytan, vilket framhäver ekens naturliga ådring. Dessa slitstarka golv är praktiska och estetiskt tilltalande och passar i miljöer som är fulla av aktivitet samtidigt som de ger en wow-faktor.

"Vi såg möjligheten att tillverka ett mer dynamiskt golv genom att använda våra befintliga färger och skapa starka kontraster. Kollektionen bygger på vår skandinaviskt inspirerade palett och gör ett starkt intryck samtidigt som den passar in i vårt Härdade Trä 3.0-sortiment."
Emanuel Lidberg, designchef på Bjelin.

Kollektionen

Vapor

Desert

Granite

Ivory

Silver

Precisionsteknik förstärker träets skönhet

Genom att utnyttja vår tillgång till en toppmodern FoU-avdelning via systerföretaget Välinge Innovation har vi banat väg med en revolutionerande metod för att förbättra träets naturliga struktur. Tack vare den banbrytande Woodura-tekniken som ger våra härdade trägolv kan vi använda en sofistikerad uppsättning av nio precisionstillverkade borstar för att sömlöst integrera kontrasterande pigment i ytan och framhäva ekens naturliga ådring.

Exceptionellt hållbart härdat trä

Woodura gör dessa golv tre gånger starkare än traditionella konstruerade träalternativ, med förbättrad motståndskraft mot vatten och bucklor. I kombination med det läckagesäkra 5G Dry-golvlåssystemet ger dessa golv en varaktig hållbarhet och har en överlägsen klass 33 pro matt lack - vår tuffaste hittills.

Dessa kraftfulla golv omdefinierar spelet inom bostads- och kommersiell design och ger en elegant, tekniskt avancerad kant som skriker innovation.

Utforska Contrast-produkterna

Woodura Planks DALSHULT 3.0 XL

Woodura Planks IMMELN 3.0 XL

Woodura Planks RYA 3.0 XL

Woodura Planks GRYTET 3.0 XL

Woodura Planks HYLTA 3.0 XL