,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Golv till fashionabel lokal i London

Bjelin levererade nyligen 450 kvm härdade trägolv genom Wood & Beyond till Market Halls, Canary Wharf, i London.

Med utsikt över kanalen har Market Halls två barer och sju kreativa kök. Vid renoveringen var de ute efter maximal hållbarhet på grund av det stora antalet besökare, ett hållbart alternativ och ett estetiskt tilltalande golv som matchade deras atmosfär.

Det här var ett fantastiskt projekt för oss att vara involverade i. Det var ett nöje att matcha kundens önskemål med Bjelins produkter.
Jonathan Sapir, ägare av Wood and Beyond
Kombinationen av de olika golven passar perfekt med inredningen.
Två barer och sju kreativa kök gör Market Halls till en populär destination.

Market Halls valde de stora XL-plankorna i tre olika nyanser. Det härdade ekgolvet STEHAG i en subtil Earth Grey färg; HASSLARP i vår populära skandinaviskt inspirerade Misty White; och det mörkare härdade valnötsgolvet VALLBY i Terra Brown.

Dessa golv har den vattentäta 5G Dry-tekniken, vilket innebär att golvet är ogenomträngligt för de typer av spill och stänk som är oundvikliga i en lokal som denna.

"Det är en viktig milstolpe för oss att ha levererat produkter till Market Halls, som ligger på en ikonisk plats i östra London", säger Richard Banham, National Key Account Manager på Bjelin. "Jag är övertygad om att kunden och alla besökare kommer att vara mycket nöjda med resultatet."
Market Halls, Canary Wharf, i östra London, Storbritannien, är en unik mötesplats med ett utmärkt läge intill den nyligen öppnade Elizabeth Line Station, med fantastisk utsikt över kanalen och Canary Wharf.

Relaterade produkter

Woodura Planks HASSLARP 3.0 XL

Woodura Planks STEHAG 3.0 XL

Woodura Planks VALLBY 3.0 XL