,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Från tisdag vecka 39 genomgår vi ett serverunderhåll och vår handläggningstid för inkommande beställningarn kommer att vara längre än normalt. Under dessa dagar är inloggningen till B2B-siten stängd.

Ny projektsäljare i Bjelins Stockholms-showroom

Catherine Zanetti är ny projektsäljare på Bjelin i Stockholm.
2020-10-21 | pressrelease

Catherine Zanetti började som projektsäljare på Bjelin den 1 september. Med showroomet på Sibyllegatan 38 i Stockholm som bas hjälper hon inredare och arkitekter att hitta slitstarka och hållbara golv till inredningsprojekt för både hem och offentliga miljöer.

– Vi förstärker servicen till arkitekter och inredare i showroomet på Sibyllegatan 38, i hjärtat av Stockholm genom vår rekrytering av Catherine Zanetti till vårt team med projektsäljare, säger Freddie Persson, försäljningschef, Bjelin.

Catherine kommer närmast från Sanova House of Brands, en leverantör av badrumsinredning. Catherine har lång erfarenhet av att arbeta med försäljning inom bygg- och inredningsbranschen.

– Jag ser fram emot att hjälpa kunderna med rätt golvlösningar från Bjelins innovativa sortiment för just deras projekt, säger Catherine Zanetti.

Presskontakt

Ellinor Persson

Ellinor Persson

Head of Marketing

Fler nyheter