,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Bjelin växer med drömvärvning i Danmark

Key Account Manager Lasse Svendsen på Bjelin i Danmark.
2021-04-14 | pressrelease

Det skånska golvföretaget Bjelin har en expansiv tillväxtstrategi och förstärker därför säljorganisationen med en ny säljare i Danmark. En ny byggsten till Bjelins danska säljteam är klar och rekryteringen av fler säljare är på gång.

Bjelins nya Key Account Manager Lasse Svendsen kommer närmast från en liknande säljroll på Bygma i Horsens och har lång erfarenhet av försäljning av byggmaterial. Han har tidigare arbetat som säljare hos HT Defta och säljchef på STARK i Breadstrup. På Bjelin ska Lasse etablera Bjelins golvprodukter i bygghandeln på Fyn och Jylland.

– Lasse Svendsens erfarenheter från byggvaruhandeln, goda kundrelationer och genuina intresse för våra nyskapande golvprodukter gör honom till en drömrekrytering för Bjelin. Därför glädjer det oss att välkomna honom till oss, säger Henrik Ottesen, Country Manager, Bjelin Danmark.

Framgången för Bjelins trägolv bygger på smart automatiserad produktion och miljöinnovation. Till exempel återvinns allt träspill i fabrikerna i nya golv. Genom en härdningsprocess där golvytan görs hård av hög temperatur under högt tryck får golven en exceptionell slitstyrka. Därför kan Bjelin erbjuda golv av högsta kvalitet som kombinerar prisvärdhet med omtanke om miljön. Det är framför allt efterfrågan på dessa härdade limfria klickgolv av trä som driver Bjelins tillväxt.

– Danmark är en mogen marknad för våra golvprodukter och där bygger vi nu en stark säljorganisation och vi ser fram emot ytterligare förstärkning efter sommaren, säger Johan Larsson, Sälj- och marknadschef på Bjelin.

Utvecklingen av den världsledande teknologin som gör golven tåliga och miljövänliga görs i samarbete med systerbolaget Välinge Innovation AB, mest känt som innovatörerna bakom klickgolvet. Bjelin investerar i storskalig fullt automatiserad produktion av trägolv kombinerat med världsledande miljöteknologi i både Sverige och Kroatien.

Presskontakt

Ellinor Persson

Ellinor Persson

Head of Marketing

Fler nyheter