,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Ett golv söker sitt hem med Byggsandra

Golv söker hem med Byggsandra.
2021-06-03 | pressrelease

Nu kan Byggsandra komma hem till dig som behöver ett nytt golv! Har du sommartorp, småhus eller lägenhet som ska renoveras? Då har du säkert många frågor om golvet. Byggsandras passion är att hjälpa människor hitta rätt byggdjungeln. Hon tycker att det behövs mer rådgivning och stöd för konsumenten både i valet av hantverkare, material och produkter.

I samarbete med Bjelin bjuder Byggsandra på rådgivning och inspiration för alla som behöver byta golv hemma. Under hashtaggen #golvsökerhem följer vi tre olika hem som förändras och förbättras med nya golv.

-Jag brukar prata om golvlycka. Ett golv kan skänka så mycket glädje till ett hem och jag är samtidigt medveten om att det är svårt att ta rätt beslut kring valet av golv, där vill jag kunna vara en vägledande röst, säger Sandra.

Byggsandra, eller Sandra Mobaraki som hon heter, är en förebild för kvinnor i branschen och är medgrundare till utnämningen - Årets Byggkvinna. På Instagram skriver hon om byggprojekt och ger råd och tips inför renoveringar.

Golvet sätter stor prägel på ett hem, samtidigt som golvet ska tåla väldigt mycket. Golvet är inte bara en stor investering och det är också en typisk sällan-köps-vara. Det är inte ofta man väljer ett nytt golv och därför har golvköpare många frågeställningar och stort behov av rådgivning. Golvköparna ställer också krav på hållbarhet. Konsumenterna tänker allt mer på miljön och klimatet när de väljer inredning. Golvet ska vara vackert, slittåligt och miljövänligt.

När golven väl har hittat hem tar Byggsandra yrkeskunninga golvläggare från Golvkedjan till hjälp med att installera golven. Golvkedjan är Sveriges största rikstäckande kedja av golv- och plattsättningsentreprenörer.

-Vi jobbar mycket med hållbarhet och tycker  att social hållbarhet är särskilt viktigt. Därför är det jätteroligt för oss på Golvkedjan att tillsammans med Byggsandra och Bjelin göra denna aktivitet för att hjälpa golven hitta hem, säger Lars-Åke Lidén, VD på Golvkedjan.

Bjelin söker tre olika hem som vill ställa upp som exempel på renoveringsprojekt med före- och efterreportage med Byggsandra under hashtaggen #Golvsökerhem. Ladda upp bilder eller en film och berätta om ditt hem och golvprojekt här.

Läs mer om Golvkedjan här. 

Presskontakt

Ellinor Persson

Ellinor Persson

Head of Marketing

Fler nyheter