,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Bjelin utsedd till Årets Företagare i Helsingborg

Från vänster: Niclas Håkansson, Styrelsemedlem, Daniel Pervan, Delägare och Ellinor Persson, Marknadschef
2023-05-31 | pressrelease

Bjelin har fått utmärkelsen Årets Företagare i Helsingborg med motiveringen att företaget är innovativt, har ett modernt ledarskap samt fokus på att integrera hållbarhetsaspekter i sina produkter.

”Vi känner oss ärade och vill tacka våra kunder och partners för deras stöd och förtroende för oss”, säger Niclas Håkansson, som är styrelsemedlem i Bjelin. ”Detta inspirerar oss att fortsätta höja ribban och är ett bevis på vårt teams hårda arbete och passion.”

Årets Företagare är en utmärkelse i Sverige som delas ut på lokal, regional och nationell nivå. Utmärkelsen Årets Företagare uppmärksammar innovativa företagare i Sverige som driver företag på ett lönsamt och hållbart sätt och bidrar till samhällsutveckling.

"Vi är tacksamma för att få det här priset", säger Bjelins delägare Daniel Pervan. "Det återspeglar vårt teams engagemang för att utveckla och leverera golv av hög kvalitet med banbrytande teknologi."

Motiveringen bakom Bjelins utmärkelse är: ”Bjelin är ett innovativt företag som har visat enastående tillväxt och banbrytande idéer; en förebild för andra företagare med ett modernt ledarskap som främjar innovation och samarbete; med fokus på att integrera hållbarhetsaspekter i sina produkter och därigenom värna jordens resurser, tar företaget sitt samhällsansvar.”

Priset delas ut av organisationen Företagarna, som är Sveriges största organisation för företagare. De driver opinion för att förbättra företagsklimatet och göra det enklare att starta, driva, utveckla och äga företag.

Förra året öppnade Bjelin Sveriges största showroom för golv i Helsingborg. Huvudkontoret ligger också i samma byggnad och bredvid, det nordiska centrallagret.

Presskontakt

Ellinor Persson

Ellinor Persson

Head of Marketing

Fler nyheter